ГОДИШНО МОДНО РЕВЮ – НХА 2018

Понеделник. 18:45. Пътувам в автобус 67, а небето иска да се излее върху София. Гръмотевиците продължават по 5-6 секунди всяка. Наближавам спирка “Метростанция Г.М. Думитров” и знам че трябва да сляза. Ако не сляза, мога да стигна с този автобус почти до вкъщи. Мисля си – “Всеки нормален човек щеше да си остане да пътува.”. Не! Отивам! Знаех си, че ще си заслужава. И не сгреших!
Станах свидетел, а и успях да документирам Годишното Модно Ревю на Национална Художествена Академия. В него всички студенти от специалност МОДА представят своите творения пред преподаватели, близки и заинтересовани от модата публика. А за първа година през 2018 в ревюто не представят модели само завършващите студенти ами и следващите от 1, 2 и 3-ти курс.
Ревюто се провежда в Галерия Академия, което е голямо място за всеки дебют, което го прави и много подходящо за модното шоу на студентите.
Общата тема за всички студенти тази година е „Идентичност“ но както ще видите и в галериите, всеки един е интерпретирал темата по свой собствен начин.
Толкова много талант на едно място! Имаше някои модели, които докато заснемах, виждайки кадъра във визьора придобивах чувството, че разглеждам Vogue Runway за най-новите модели на големите имена в модата. Поздравявам всички тези хора за усилията и талантите им! Нямам съмнение, че поне някои от тях ще са непременна част от модното ни бъдеще! Творете хора, творете!
ГАЛЕРИЯ – част 1 | студенти 1, 2, 3 курс
ГАЛЕРИЯ – част 2 | бакалаври – дипломанти
Share:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *