ЗИМНА ВИЗИЯ | Изпращам сезона със зимен пейзаж

 

Сигурна съм, че и вие като мен, вече сте на пролетна вълна!? Носят ми се светли и цветни тонове а дебелите пуловери ми се струват като някакво ненужно изобретение, което не разбирам, как намира мястото си в света в края на февруари.

 

Нямам съмнение, че пролетта, ще бъде подобаващо приветствана както по стил така и по настроение! Но днес искам да отдам почит на зимата…

Почти никой не обича зимата…

стъмва се рано, студено е (obviously *с гласа на проф. Снейп), вали някакъв непонятен и винаги неочакван сняг, абсолютно безсмислено е да си правиш прически, ако искаш да останеш с уши като излезеш.

Но в зимата има и магия! Магията не е само е коледата, подаръците и новото начало, което всяка нова година ни подарява. Магията е в уюта на топлия чай, незабравимото усещане за топли и меки чорапи и дългите вечери със семейство и приятели на някое топло и светло място. Забравих ли да спомена снега? Снега е толкова красив! Като бях малка си мислих, че би било прекрасно ако снега беше топъл. А сега мисля, че е чудесен тъкмо такъв какъвто е! Той покрива всичко в меката си снежно бяла обвивка и изменя света до неузнаваемост. И точно поради тези причини, изпращам зимата с любов и ѝ  казвам до нови срещи!

В тази визия споделям лентата, която ви показах как да си оплетете тук: КАК ДА СИ ОПЛЕТЕМ ЛЕНТА ЗА ГЛАВА (ВИДЕО)

снимки: Христо Карагитлиев

Share:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *