МОЙ ДИЗАЙН: Роклята „Аз вярвам“

Интересна е причината, поради която създадох тази рокля. Историята е следната:

Беше лято и навсякъде виждах билбордове с надписа „Няма такава работа“ и сайт за регистрация, за някакво специално работно място, с неизвестен произход и вид. Малко ме притесняваше неизвестността, но любопитството надделя и като един човек без работа в буквалния и преносния смисъл, реших да опитам с идеята, че ако реша винаги мога да се откажа.

След първи етап от интервюто стана ясно, че търсеха човек с мечта, открит към света и т.н. (все още не беше напълно ясно за какво става въпрос)

Втори етап се състоеше в това да създадем видео за своята мечта, и тук идва ред на роклята. „Колко му е да ушия рокля за работа, която не искам истински, вероятно няма да получа и не знам за какво иде реч“ :D Истината е, че нямах какво да губя, а беше прекрасен стимул да запретна ръкави и да създам нещо. Името на роклята идва от значка, която ми дадоха с надпис „Аз вярвам!“, а видеото можете да видите: ТУК

Накратко, отидох и на трети етап, в който по групи разработвахме интересни творчески проекти и истината е, че се забавлявахме. Не получих мистериозната работа, чийто работодател беше фирма за цигари и никак не съжалявам. В крайна сметка имах едно интересно изживяване, нова рокля, готино видео и вдъхновение за следващи проекти, които разработвах до края на лятото :)

DSC_4367 DSC_4379DSC_4474DSC_4382DSC_4501DSC_4502 DSC_4522 DSC_4605DSC_4361

Снимки: Христо Карагитлиев

Share:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *