Най-„АЗ“ дрехите

Здравейте всички :)

Надявам се, че сте имали прекрасна изминала седмица и сте отпочинали добре за идната?!

В тази публикация ще споделя с вас дрехите, в които се чувствам най-много себе си. Не ме разбирайте погрешно – обожавам си високите обувки и палтата, и саката… Но когато се облека в такъв стил нещо в мен се отключва и усещам такъв комфорт в кожата си, който в друг много, много рядко постигам. (Естествено това е само зимната версия, която си има много разновидности, но идеята е важна!)

Мои приятели често са ме питали според мен кой стил е най-подходящ за тях или дали нещо им подхожда. Моето мнение е, че това е стила в който човек се чувства най-свободен и най-много себе си… независимо какъв е той, ако ще и най-немодерното, грозно нещо на света. Ако някой се чувства добре в определени дрехи, значи и ще изглежда добре в тях, защото неговото АЗ ще блести от вътре.

Разбира се, че не мога да ходя така навсякъде и по всяко време, но винаги намирам начин да взема частица от това настроение и свобода със себе си :) И докато сме на темата да ви попитам вие имате ли си най-„АЗ“ стил?

А за съчетанията, ви разказвах миналата седмица ТУК и искам само да спомена, че това са същите дънки със същите обувки и според мен разликата в усещането, което носят е коренна!

 

 

DSC_0035

 

DSC_0031

 

DSC_0039

 

DSC_0040

 

DSC_0043

 

DSC_0063

 

DSC_0046

 

DSC_0080

 

DSC_0081

 

DSC_0095
DSC_0098

 

DSC_0119

 

DSC_0102
DSC_0111

 

DSC_0126

 

 

Снимки: Христо Карагитлиев

Share:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *