OUTFITS – СЕПТЕМВРИ+ОКТОМВРИ’18 | преходи

Септември и октомври… двата месеца идеално прехождащи между лятото и есента. Разбира се, когато стане студено част от нас роптае… късните разходки остават в лятото,  късите панталонки все по-дълго се задържат неизползвани в гардероба, полека изваждаме топлите дрехи и обувки а летните понякога задържаме за „още малко“ с тайната надежда за топъл слънчев ден, в който да ги облечем. Но навън става по своему магическо, красиво, с особена, приятна и някак отрезвяваща студенина.

Споделям ви как изминаха за мен тези красиви преходни месеци:

 

Споделих ви за тази случка и в поста за Бимо – ТУК, но нямаше как да не се спомене и в този пост… Обичам когато ми е комфортно, подвижно но и стилно!


 

С Ицо бяхме на красивата сватба на нашите любими приятели В и Х. Обичаме ви и ви желаем щастие!


 

Раета, карета и още нещо!


 

Когато имаш цветни крила <3


 

Слоеве на слоеве на слоеве! Най-любимото ми тук е колко монохроматичен е аутфита – бяло, сиво, черно и едни червени чорапки, колкото да не забравим, че живеем в цветен свят :)


 


Есенни размисли:

Края на годината наближава и обикновено запазваме „грандиозните планове“ за началото на следващата. Но няма по-добро време от настоящето да започнеш нови неща, да подхванеш изоставените и да планираш следващите! Времето си минава и докато чакаме следващата „рестарт точка“ не усещаме как парченца от живота ни, ни се изплъзват. Ако започнем днес, в началото на 2019 ще бъдем с точно 50 дни по-напреднали, по-добри и по-доволни с живота си.

Share:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *