МОЙ ДИЗАЙН: Приказка в зелено

От известно време насам се занимавам с изработка на дрехи, както вие всички знаете. Но има 1 рокля, която със своите плюсове и минуси е специална за мен! Моята първа рокля.

Когато я направих, нямах никаква идея как се крои, кои платове за какво са подходящи, или какво правя. Но знаех едно, че ако ще съм „дизайнер“ ще трябва да взема и все пак нещо да направя по тази работа. Истината е, че колкото и да искаш нещо, и да говориш за него… е няма да стане, ако не хванеш и не сториш нещо по въпроса. Това е истина, която трябва често да си напомням, защото е много лесно да попаднеш в заблудата, че да имаш намерението за нещо е достатъчно.

Много имах желанието да споделя с вас тази рокля, която за мен е по-точно момент. Момент, в който осъзнах, че може би с повече работа и вяра, бих могла да успея да направя нещо красиво. Момент, в който нещото, което правех накрая приличаше на истинска рокля. Може би не е перфектна, но аз си я обичам! :)

А най-хубавото в моята история, е че когато дойде момента да заснемем тази рокля с прекрасната Диляна от DK Photography всичко беше перфектно. Парка беше празен и така зелен, а аз се чувствах сякаш съм попаднала в приказка! Дори успях да потанцувам под дъжда :) какъв по-хубав спомен от това?

1 (210) 1 (7) 1 (26) 1 (181) 1 (185) 1 (191) 1 (194) 1 (196) 1 (222)

Снимки: DK Photography

Share:

7 Comments

 1. Preslava Tsacheva
  04/05/2015 / 18:32

  Прекрасна сии :* Толкова са красиви всички всички снимки… много приказно изглежда цялата фотосесия :) За роклята да не говорим… разкошна е, точно в твой стил! :)

  Поздравления за дизайна!

  • 05/05/2015 / 08:28

   Благодаря ти, Преси, много се радвам, че ти харесва! :) :*

 2. 04/05/2015 / 20:22

  За първа рокля е много добра! Браво на теб. Талант е да можеш да шиеш.
  Страхотни снимки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *