МОЙ ДИЗАЙН: Старата песен на нов глас

В тази визия няма да покажа нищо ново… полата ми сте виждали тук, блузата ми също сте виждали тук. Дори не се сещам за нещо ново, което да кажа… Просто понякога това, което е сега е по-различно, и по този начин НОВО, спрямо старото и това не го прави по-хубаво или по-лошо – просто различно. Така е във всичко, имаш старите съставки, но подредени по друг начин или иначе казано „старата песен на нов глас“. Според мен това е част от развитието, част от израстването ни. Опитвам се да кажа, че ако някога сме смятали, че нещата трябва да са „точно“ така… то с времето имаме правото и възможността да ги променяме. Понякога съставките трябва да бъдат подредени по друг начин, за да получим шедьовър… понякога, трябва да пеем на нов глас.

Моята нова визия е много комфортна и урбанистична :) Това е последната фотосесия до момемнта, която сме направили с Диляна от DK Photography. Благодаря ти, Диля за прекрасните изживявания, твоята страхотна личност и уникалните крайни резултати!

Ъпгрейд: След промените на сайта, някои от показаните статии не са налични вече, но не ми се искаше да променям статията, тъй като посланието, което искам да предам е същото и много се надявам да ви донесе настроение и вдъхновение!

1 (33) 1 (29) 1 (35) 1 (67) 1 (38) 1 (44) 1 (56) 1 (46) 1 (49) 1 (75)

Share:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *